12 april lezing voor kids

Woensdagmiddag 12 april om 14.30 uur vertel ik verhalen van de herder en zijn kudde. Ik doe dit bij de bibliotheek van Den Hoorn. Natuurlijk neem ik mijn honden Spyk en Kita mee. En…. ik ga ze ook aan het werk zetten…in de bibliotheek!  Alle basisschoolkinderen zijn welkom en de toegang is gratis.

Breejedurploop ruim 700 deelnemers!

Op zaterdag 4 hebben we meer dan 700 deelnemers mogen inschrijven bij de Breejedurpwandeling. De inschrijving was bij Voorberg Schoenen in ‘s-Gravenzande. Er was koffie en een koek en er kon gekozen worden worden voor 10, 20 of 25 km. Halverwege was er een leuke stop met erwtensoep. Het was lekker weer om te wandelen. Na afloop enkel maar blijde gezichten. Zeker ook bij de familie Moor uit Naaldwijk. Dit echtpaar won de wandelvakantieweek in de Morvan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de meiweek. Interesse? kijk dan op www.wandelenindemorvan.nl  Maar misschien wel het mooiste van deze dag was, dat we een mooi sponsorbedrag konden overmaken naar Avavieren. Deze stichting maakt zich sterk voor vakantiehuizen in Hoek van Holland voor gehandicapte kinderen.

zaterdag 4 februari 2017

11de Breejedurpwandeling

Kom mee naar buiten. we hebben een mooie wandeltocht voor je uitgezet. Je kan kiezen voor 10,20 of 25 km. we starten met koffie bij Voorbergschoenen in ‘s-Gravenzande. Halverwege is er heerlijke erwtensoep en na afloop kunt u genieten van een lekkere warme Gluhwijn. De opbrengst van het inschrijfgeld, 7,50 gaat naar Avavieren, een organisatie die zich inzet om vakantiehuizen voor kinderen met een beperking te realiseren in Hoek van Holland aan het strand.

alle deelnemers maken kans op mooie prijzen want diverse sponsors zorgen voor een grote loterij, zo is er zelfs een wandelweek in de Morvan te verdienen.

 

verdere informatie:

locatie Voorberg Schoenen langestraat 245 ‘s-Gravenzande

10 km. start 9.30 uur

20 en 25 km start 9.00 uur

 

www.voorbergschoenen.nl

www.wandelenindemorvan.nl